Tisdagen den 18:e juni 2019

 

HÅRTEST

Inom Hårologi har vi alltid varit intresserade att öka kunskapen om håret. I det syftet har vi utvecklat olika verktyg och metoder att analysera håret. Hos en Hårolog kan du därför få en hårtest utförd. 

 

        

Testa ditt hår!

När Hårologen testar ditt hår klipper hon/han av ett hårstrå och mäter hårets styrka och sträckbarhet i en så kallad hårtestapparat. Det ger svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande. Hårets fuktighetsbalans är avgörande för hur det ska behandlas för att bli fräscht och glänsande vackert, kännas bra och vara lätt att forma. Många Hårologer kan nu dessutom erbjuda datatest med nya smarta Digital Hairtester med digitalt kundkort, som snabbt och enkelt analyserar ditt hår och ger rätt produktrekommendationer.

 

Så här går det till: http://www.youtube.com/watch?v=EdoRNWS-Jok  eller (extern länk).

 


Hårologi Digital Hairtester

Den smarta hårtestaren, Digital Hairtester är tillsammans med det Digitala Kundkortet utvecklad i Sverige av Hårologi of Sweden. Inget annat företag i branschen har något liknande analysverktyg! Den är konstruerad för att mäta hårets styrka och sträckbarhet och ger svar på om håret är hydrofilt eller hydrofobt, det vill säga fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande.

 Hårets fuktighetsbalans är avgörande för hur det ska behandlas för att bli glänsande vackert, må och kännas bra och vara lätt att forma.

 

 


För vidareutbildning och professionella produkter i salongen!

SVERIGES ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE!

 

Den här sidan är under konstruktion, så vissa funktioner fungerar inte som de ska.