Söndagen den 26:e maj 2019
 

Ann-Mari Rognli Bloch

Utbildad i Pivot Point systemet och har i flera år drivit egen salong i Harstad.

     
   


Diana Bäcklund

Utbildad frisörpedagog som älskar mode, trend, färg, form och inte minst textur och långhår. Kombinerar arbetet på det egna företaget med utbildning. Arbetar som Marknadskonsult för Hårologi i Sverige. Innehar Mästarbrev.

     
 

Gunilla Bergfeldt Sunesson

Innehar Mästarbrev. Driver tre salonger. Utbildar svenska examinatorer för SFF. Styrelsemedlem, som Vice Art Director för Intercoiffure Mondial Sverige. Medlem i Svenska Frisyrmoderådet.

 

Henke Nilsson

Jag gick frisörutbildningen hos Ann Pettersson våren 2009 och fortsatte sedan som teacher trainee den kommande terminen. Flyttade sedan till Stockholm och hyrde en stol. Efter ett år fick jag hemlängtan och jobbar nu frisör på Headline i Umeå. Pendlar till örnsköldsvik någon dag/vecka för att vara med och utbilda eleverna på Ann Pettersson Hair Design School.

     
 

Nancy Norheim

Text kommer.

     
 

Greger Bergfeldt

Hårologi konsulent sedan 1998 och Pivot Point tekniker sedan 2002. Medlem i Sveriges Frisörföretagares riksstyrelse och ICD samt driver tre salonger. Fokus ligger på tekniker inom klippning, långhår och färg.

     
 

Mariana Hammarling

Medlem i ICD-intercoiffure ansvarar för young coiffure. Har mästarbrev och är även eximinator. Har många visningar och frisyrreportage bakom sig. Är hårexpert på frisörguiden.se. Vill informera, inspirera och dela med sig av sina kunskaper inom stil, mode och marknadsföring. Ledord kvalité och vackert hår.

     

 

 


För vidareutbildning och professionella produkter i salongen!

SVERIGES ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE!

 

Den här sidan är under konstruktion, så vissa funktioner fungerar inte som de ska.