Torsdagen den 23:e maj 2019

  PARTNERS

Här hittar du länkar till våra samarbetspartners.
 
 

Frisörföretagarna

Frisörföretagarna är en organisation för frisörer, med 6 000 medlemmar över hela Sverige. Vi arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen i olika frågor som rör branschen. Som medlem kan du tryggt luta dig mot oss i både ekonomiska och juridiska frågor. Medlemskapet underlättar ditt arbete som frisör och skapar också en god relation mellan dig som frisör, kunden och myndigheterna.
www.frisor.se
 

Pivot Point Frisörundervisning

PIVOT POINT är ett världsledande utbildningskoncept som inkluderar utbildningsmaterial och system för frisörutbildning etablerat i över 2000 medlemsskolor över hela världen samt även i de flesta svenska gymnasie-frisörskolor. Pivot Point har även specialisterat sig på högkvalitativa frisörhjälpmedel som övningshuvuden av 100% äkta hår, saxar, kammar, borstar, stylers mm. Nordisk agent är Pivot Point Frisörundervisningar.
www.pivot-point-nordic.com
 

Svenska Frisörskolan / Ann Pettersson Hairdesignschool

Vår ambition är att utbilda våra elever till kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på frisörmarknaden. Vi är exklusiva privatskolor med många duktiga lärare för att just Du skall få den bästa utbildningen. Skolan finns representerad i Trollhättan, Örnsköldsvik, Göteborg och Stockholm.
www.svenskafrisorskolan.se
www.annpettersson.se

 


För vidareutbildning och professionella produkter i salongen!

SVERIGES ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE!

 

Den här sidan är under konstruktion, så vissa funktioner fungerar inte som de ska.